Menu

Hii, ik had een hele leuke tijd op de reunie! Ik ben helaas mijn omas trouwring verloren tijdens de avond. Aan de binnekant van de ring staat de scriptie van Rita en Herman van Rie en hij is vrij klein en zilver. Als iemand hem heeft gevonden, laat het me astublieft weten! Mijn email is rinkebuhler@gmail.com

Rinke Buhler
op 25-09-2023

Afgelopen zaterdag was het zover: ik verheugde me op het weerzien van een aantal oud-klasgenoten die hun diploma hebben behaald in 1973-1974. De organisatie had niets geregeld om elkaar te vinden, dus ik heb zeker een uur lopen te dolen, terwijl het binnen en buiten steeds drukker werd. Toen de 1e spreker begon, hoopte ok dat er alsnog iets zou worden georganiseerd om elkaar te kunnen vinden, maar de spreker(s) waren onverstaanbaar. Gelukkig ben ik met enig geluk toch nog enkele 'bekenden' tegengekomen, maar ik heb ook een aantal klasgenoten waarvan ik wist dat die zouden komen, volkomen misgelopen. Wat is nu de essentie van een reünie? Ik vind het een blamage dat je 1500 mensen aan hun lot overlaat en het zelf maar laat uitzoeken. Vervolgens speelden de live-bands zo hard dat ik er schor van ben geworden. Wat is nu de essentie van een reünie? Dat je met elkaar kunt bijpraten, zou ik zeggen. Tenslotte moest je ongeveer een uur in de rij staan om bij de foodtrucks iets te eten te krijgen; ik heb mijn eetchips bij de uitgang maar weer teruggegeven en onderweg naar huis even bij McDonalds langs. Enkele oud-klasgenoten terugzien, was geweldig; de organisatie van deze reünie was een zware teleurstelling. En dan te bedenken dat de kans dat ik dit nog een keer naar een reünie van het Augustinianum kan, klein is.

Martin de Jong
op 24-09-2023

Helaas is er een kink in mijn kabel, waardoor ik toch niet kan komen. Niettemin wil ik verantwoording afleggen inzake een delict/nieuwsfeit dat zich rond 1965/1966 heeft voorgedaan en dat nooit is ontdekt. Deze verklaring is mede namens Nico Boink. Wij waren bewoners van het internaat die snakten naar vrijheid. Een retraite in de recreatiezaal van de paters attendeerde ons op een sleutel in het drankkastje van de paters. Die sleutel jeukte. Een speurtocht 's nachts in pyjama leidde naar een kelder. Toen we het licht aanknipten, zagen we een walhalla: wanden vol fabelachtige dranken, sappen, bierworstjes en andere snacks. Vijf flessen namen we in beslag. Daarna hebben we de kelder nog herhaaldelijk bezocht. Hadden we toch een beetje vrijheid. Het lijkt ons nu tijd om melding te maken van dit wangedrag. We hebben overwogen om de nabestaanden van de paters als boetedoening een fles superieure port te schenken. Maar helaas kunnen wij er niet zijn. Die nabestaanden evenmin. Toch wensen wij alle alumni alle inspiratie. Wij allen dronken van dezelfde bron.

bert determeijer
op 18-09-2023

Deed eindexamen 1948. Organiseerde vreugdevolle reünie met 28 klasgenoten in 1996.op Alma Mater aan de Kanaalstraat. Op100jarige reünie waren we nog met ca 10 vrienden. Vandaag neemt niemand nog telefoon op.Wellicht helaas allen overleden. Sic transit. Ben zelf nog in redelijk goede gezondheid, mentaal en fysiek. Voel me toch maar niet geroepen naar reünie te komen. Wens alle deelnemers vanzelfsprekend niettemin alle vreugde bij feest der Herkenning ! Hans Knol

Hans Knol
op 13-09-2023

Zet mijn biertje dan maar vast koud Rob Meulendijks.

Bert van Och
op 23-08-2023

Het augustinanum een school waaraan ik veel te danken heb.De vakbekwaamheid van de leraren stond in mijn tijd buiten kijf. Maar belangrijker nog is de culturele achtergrond die deze school mijn in de rest van mijn leven heeft meegegeven. Ik probeer dat nu via het fonds in Nw Guinea op mijn beurt door te geven. Gery van Veldhoven (eindexamen 1953)..

G.M. van Veldhoven
op 23-08-2023

Waar blijven de B's van examenjaar 1966 ?

Winfried Gall
op 22-08-2023

Vorige reünie 100 jaar in 1998 helaas gemist, nu een herkansing ! ( Examenjaar 1966, Gym-B)

Winfried Gall
op 01-07-2023

Vorige reünies waren zeer geslaagd. Hoe meer oud-bekenden er komen des te leuker het wordt. De eerste 10 oud-bekenden die ik tegenkom, hebben een biertje van me tegoed!

Rob Meulendijks
op 11-06-2023

Tof dat deze reünie georganiseerd wordt! Ik was er graag bij geweest maar ga (helaas) net op 23 september op vakantie. Heel veel plezier allemaal en wellicht tot ziens op een toekomstige reünie. Groetjes!

Sem Verrijt
op 10-05-2023

Normaal ga ik niet naar een reünie, maar misschien dat ik voor zo'n bijzonder lustrum toch maar eens ga.

Frank Wijn
op 24-04-2023